Wij stellen ons aan u voor

Dmissi Electro B.V. is een professionele en klantgerichte organisatie op het gebied van installeren en monteren van laag/midden- en hoogspanning in Nederland. De organisatie is opgericht in 2004 door Mohamed Dmissi en in korte tijd uitgegroeid tot een belangrijke speler in de markt. Ons team bestaat uit 50 gekwalificeerde medewerkers en groeit nog steeds. Wij hebben een uitgebreide klantenkring en zijn actief in de openbare en private sector. Wij bieden onze klanten kwalitatieve, betrouwbare en efficiënte totaaloplossingen op het gebied van infra-techniek. Bij al onze projecten leggen wij de lat hoog: een uitstekend eindresultaat met een hoog kwaliteitsniveau. Bovendien investeren wij voortdurend in duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij verliezen de veiligheid van onze medewerkers nooit uit het oog.

Investeren in relaties
Het fundament van onze organisatie wordt gedragen door de volgende pijlers: Transparantie, eerlijkheid, integriteit, respect en het nakomen van afspraken. Vanuit deze focus waarborgen wij de goede relatie met medewerkers, klanten, leveranciers en partners. Daarnaast vinden wij het belangrijk te investeren in de groei en expertise van onze medewerkers. Wij hebben een team opgebouwd dat zich betrokken voelt en uitblinkt in vakkennis en engagement.

Compleet dienstenpakket
Wij zijn gespecialiseerd in totaalprojecten op het gebied van installeren en van laag/midden- en hoogspanning. Wij richten ons op alle voorkomende elektronische werkzaamheden in het traject van een energieleverancier tot aan de meterkast. Van graafwerkzaamheden tot het plaatsen van lichtmasten, van aanleggen en monteren van kabels (van 400 v tot 150 kv) tot het aanbrengen van moffen en eindaansluitingen en het testen van kabels.

Onze werkwijze
Vanuit onze expertise denken wij mee met onze klanten. We werken graag nauw samen met de ontwerper en geven constructieve adviezen voor een optimaal projectresultaat. Onze organisatie kent korte lijnen, hierdoor kunnen we snel schakelen en adequaat inspelen op de actuele situatie. Dit komt de communicatie en samenwerking met onze opdrachtgever altijd ten goede.

Veiligheid en zorg voor medewerkers
Het werk van een electromonteur brengt de nodige gevaren met zich mee. Wij geven veiligheid de grootste prioriteit. Het bedrijf en alle medewerkers zijn minimaal VCA gecertificeerd conform de norm VCA 2008/5.1. Daarnaast investeren wij in trainingen en instructies zodat medewerkers hun werkzaamheden veilig kunnen uitvoeren. Vanzelfsprekend zijn onze medewerkers voorzien van gerichte persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). De gezondheid van onze medewerkers wordt periodiek onderzocht.

Medewerkers
Onze medewerkers dragen bij aan het mooie en goede eindresultaat van onze projecten. Dmissi Electro B.V. geeft medewerkers de ruimte zich te ontwikkelen en verder te groeien. Wij zijn een erkend leerbedrijf (Kenteq en Ecabo) en hebben een gediplomeerd leermeester in huis. Gemotiveerde kandidaten krijgen de kans het vak van assistent-elektromonteur te leren onder deskundige begeleiding. Na het behalen van het vakdiploma zijn er mogelijkheden verder te leren en door te groeien binnen de organisatie. Wij maken geen onderscheid in leeftijd en afkomst.

Milieuzorg
Zorg en oog voor het milieu is onderdeel van het dagelijks beleid. Onze medewerkers worden hierbij nauw betrokken en geïnstrueerd. Naast preventieve maatregelen willen wij een stap verder gaan en de CO2 uitstoot verminderen conform CO2-prestatieladder niveau 3. Daarnaast wordt de VCA certificering uitgebreid zodat alle medewerkers binnen hun functie een bijdrage kunnen leveren aan het proces.

Kwaliteit en innovatie
Wij zijn aangesloten bij Uneto VNI zodat we onze krachten kunnen bundelen met branchegenoten op het gebied van kwaliteit en innovatie. Hierdoor zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technologieën. Daarnaast willen wij onze hoge kwaliteitsstandaard en klantgerichtheid waarborgen met het kwaliteitsmanagementsysteem ISO-9001:2008.

Kom in contact met Dmissi Electro B.V.